Iată ce am pregătit pentru copilul tău.

Program CEN

Programul CEN a fost atent creat și dezvoltat pe baza experienței și a metodelor de succes din sistemele educaționale din statele nordice. Programul respectă particularitățile de vârstă, fiind adaptabil ritmului individual de învățare și dezvoltare al fiecărui copil. 

Puteți urmări un exemplu de program pentru o zi tipică la Centrul Educațional Nordic accesând următorul link

Activități CEN

Activitățile opționale organizate de echipa CEN se vor desfășura zilnic între orele 16.00-19.00. Toate activitățile CEN vor avea loc sub îndrumarea unui specialist din domeniu.

Lista completă de activități poate fi descărcată aici.

Părinții vor avea posibilitatea de a-și înscrie trimestrial copiii la activitățile de interes din listă. Menționăm că activitățile vor fi organizate la cerere, fiind nevoie de minim 5 copii înscriși per activitate. 


Meniu CEN

Produsele alimentare servite copiilor la CEN sunt selecționate cu atenție și preparate cu ingrediente naturale. Pentru a asigura cea mai sănătoasă și echilibrată dietă pentru copii, meniul săptămânal CEN va fi supervizat de către Dna. Doctor Ioana Oprescu de la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Vă rugăm să ne comunicați dacă fiul/fiica dumneavoastră prezintă alergii sau are restricții alimentare, pentru a-i crea un meniu personalizat. 

Puteți descărca un exemplu de meniu săptămânal aici.